Mirë se vini në Dongguan Wenchang Electronic Co., Ltd. Webs Zyrtare

Pse të zgjidhni kabllon Wenchang?

Bakër pa oksigjen (OFC)

Ne përdorim bakër pa oksigjen (OFC) dhe përpunojmë vetë përçuesin e bakrit, përçues bakri elektrolitik 99,99% të pastër për të arritur cilësinë optimale.

imazh 1
pse2
pse1

Materiali izolues i prodhuar nga ne

Ne zotërojmë makinën e përbërë nga PVC dhe TPU, prodhojmë materialin tonë izolues, zvogëlojmë koston e materialit.

imazh 12
imazhi 2
imazh25

Mbi 23 vjet për prodhimin e kabllove, mbi 600 stile kabllo të miratuara nga UL.Ne jemi specializuar në prodhimin e kabllove UL që nga viti 1997.

imazh 3

Edhe pamja e izolimit dhe xhaketës

Ne përdorim pajisjet e sakta të provës për të siguruar që kablloja të mos përqendrohet.

imazh4
imazh20
imazh24

Mbrojtje e dyfishtë opsionale, fletë metalike prej bakri të konservuar me gërsheta dhe AL

Ne përdorim gërshetimin e bakrit të konservuar, një material mbrojtës ideal për kabllot, duke siguruar përfundim të lehtë radial, duke siguruar efikasitet shtesë mbrojtës.

imazh 11
imazh 18
imazh 19

Ne kemi mbi 200 grupe makineri prodhimi, 40 komplete objekte testimi, kemi prodhim dhe efikasitet të lartë prodhimi.

Emri i produktit

Kapaciteti aktual

(Metër/muaj)

1. Tela lidhëse

40 000 000

2. Kabllo e sheshtë

5 000 000

3. Kabllo me xhaketë

3,000,000

4. Kabllo spirale

100,000 (copë)

imazhi 5-1

Të gjitha lëndët e para në hyrje përmbushin 100% rregulloren tonë të HSF (Pa Substanca të Rrezikshme).

Të gjitha produktet e gatshme përputhen 100% me standardin HSF.

imazh 14
imazhi 7
imazh 10

Koha e prodhimit: përgjithësisht 3 ditë për në magazinë dhe 7-10 ditë për kabllot e personalizuara.

Dërgesa: Porositë e vogla do të dërgohen me DHL, Fedex, TNT, UPS, me ajër, porosi të mëdha nga deti.

imazh 15
imazh 8
imazh 16
imazh 9
imazh 17
imazh 13

Shërbimi i personalizuar me kabllo

Klienti na dërgon një specifikim për një kabllo të personalizuar që e kishte marrë më parë nga një furnizues tjetër.Ne jemi në gjendje të sigurojmë çmime superiore mbi konkurrencën dhe kohë më të shpejta, duke e mbajtur klientin në buxhet dhe orar.

Ne jo vetëm që shesim kabllon, ne mund të ofrojmë një zgjidhje të mirë për kabllon tuaj.