Добредојдовте на официјалните мрежи Dongguan Wenchang Electronic Co., Ltd

Зошто да изберете кабел Венчанг?

Бакар без кислород (OFC)

Ние користиме бакар без кислород (OFC) и самите го обработуваме бакарниот проводник, 99,99% чист електролитски бакарни спроводници за да постигнеме оптимален квалитет.

слика 1
зошто2
зошто 1

Материјал за изолација произведен од нас самите

Ние поседуваме ПВЦ и ТПУ компонирана машина, произведуваме сопствен изолационен материјал, ги намалуваме трошоците за материјалот.

слика 12
слика2
слика25

Над 23 години за производство на кабли, преку 600 стилови одобрени од UL кабел.Ние сме специјализирани за производство на UL кабли од 1997 година.

слика 3

Рамномерен изглед на изолација и јакна

Ние користиме точна опрема за тестирање за да се осигураме дека кабелот не се децентрира.

слика4
слика20
слика24

Изборна двојна заштита, фолија со плетенка од конзервиран бакар и AL

Ние користиме конзервирана бакарна плетенка, идеален заштитен материјал за кабли, обезбедувајќи лесно радијално завршување, обезбедувајќи дополнителна заштитна ефикасност.

слика 11
слика 18
слика 19

Имаме над 200 комплети производствена машина, 40 комплети тест капацитети, имаме високо производство и ефикасност.

Име на производ

Тековен капацитет

(Метар/месец)

1. Жица за закачување

40.000.000

2. Рамен кабел

5.000.000

3. Кабел со јакна

3.000.000

4. Спирален кабел

100.000 (парчиња)

слика 5-1

Сите дојдовни суровини 100% ги исполнуваат нашите регулативи за HSF (без опасни материи).

Сите готови производи 100% се усогласени со HSF стандардот.

слика 14
слика7
слика 10

Време на производство: генерално 3 дена за на залиха и 7-10 дена за приспособени кабли.

Испорака: Мала нарачка ќе се испраќа преку DHL, Fedex, TNT, UPS, по воздушен пат, голема нарачка по море.

слика 15
слика8
слика 16
слика9
слика 17
слика 13

Услуга прилагодена на кабел

Клиентот ни испрати спецификација за приспособен кабел што претходно го добил од друг добавувач.Ние сме во состојба да обезбедиме супериорни цени во однос на конкуренцијата и побрзо време на испорака, одржувајќи го клиентот на буџетот и распоредот.

Ние не само што го продаваме кабелот, можеме да обезбедиме добро решение за вашиот кабел.