Добредојдовте на официјалните мрежи Dongguan Wenchang Electronic Co., Ltd
 • UL жица за прицврстување

 • UL кабел со јакна

 • UL рамен кабел

 • UL спирален кабел

 • Кабел VDE

 • Автомобилска жица

 • Кабел за напојување

 • Комуникациски кабел

 • CCC кабел

 • PSE кабел

 • Кабел за ланец на DRAG

 • CAN Автобуски кабел

 • околу 01
  околу02
  околу 03
  околу 01
  околу02
  околу 03

  Dongguan Wenchang Electronic Co., Ltd.

  Dongguan Wenchang Electronic Co., Ltd.основана во 1997 година, се наоѓа во градот Хумен, градот Донггуан, провинцијата Гуангдонг, Кина.Со големи напори на целиот наш тим, нашата компанија има поминато сертификати како американски UL, канадски CSA, VDE, CCC и PSE сертификати.

  Во однос на системот за управување, нашата компанија има положено сертификација за системот за управување со квалитет ISO9001-2015, сертификација на системот за управување со опасни материи IECQ-QC080000, сертификација за автомобилски систем IATF16949.

  Прочитај повеќе

  Dongguan Wenchang Electronic Co., Ltd.

  Ние користиме бакар без кислород (OFC) и самите го обработуваме бакарниот проводник, 99,99% чист електролитски бакарни спроводници за да постигнеме оптимален квалитет.

  Ние поседуваме ПВЦ и ТПУ компонирана машина, произведуваме сопствен изолационен материјал, ги намалуваме трошоците за материјалот.

  Над 23 години за производство на кабли, преку 600 стилови одобрени од UL кабел.Ние сме специјализирани за производство на UL кабли од 1997 година.

  Ние поседуваме ПВЦ и ТПУ компонирана машина, произведуваме сопствен изолационен материјал, ги намалуваме трошоците за материјалот.

  Прочитај повеќе
  select_img
  select_img2
  UL кабел

  Мерки на претпазливост при инсталација и употреба...

  Кабелот водоотпорен спој може да се нанесе на околината со вода за да се обезбеди безбеден и сигурен конекторен спој, од кои најважно е да се постигне водоотпорен ефект, па...