Wilujeng sumping ka Dongguan Wenchang Electronic Co., Ltd. Resmi Wéb
  • UL Kawat-up Kawat

  • UL Rakét UL

  • UL Datar kabel

  • UL Spiral kabel

  • VDE Kabel

  • Kawat Mobil

  • Kakuatan Kabel

  • Kabel Komunikasi

  • CCC Cable

  • PSE Cable

  • DRAG Chain Cable

  • CAN Bus Cable

  • kira-kira01
    ngeunaan02
    kira-kira03
    kira-kira01
    ngeunaan02
    kira-kira03

    Dongguan Wenchang Electronic Co, Ltd.

    Dongguan Wenchang Electronic Co, Ltd. diadegkeun dina 1997, ayana di Humen Town, Kota Dongguan, Propinsi Guangdong, Cina. Kalayan usaha hebat tina tim urang, perusahaan kami parantos lulus sertifikasi sapertos UL Amérika, CSA Kanada, VDE, CCC sareng PSE sertifikasi.

    Dina hal sistem manajemén, perusahaan kami parantos sertifikasi sistem manajemén kualitas ISO9001-2015, IECQ-QC080000 sertifikasi sistem manajemén bahan berbahaya, IATF16949 sertifikasi sistem otomotif.

    maca deui

    Dongguan Wenchang Electronic Co, Ltd.

    Kami nganggo Oxygen Free Copper (OFC) sareng ngolah konduktor tambaga sorangan, 99,99% konduktor tambaga éléktrolitik murni pikeun ngahontal kualitas optimal.

    Kami gaduh mesin kompor PVC sareng TPU, ngahasilkeun bahan insulasi kami nyalira, ngirangan biaya bahan.

    Langkung 23 taun kanggo pabrik kabel, langkung ti 600 gaya UL disatujuan kabel. Kami khusus dina manufaktur kabel UL ti saprak 1997.

    Kami gaduh mesin kompor PVC sareng TPU, ngahasilkeun bahan insulasi kami nyalira, ngirangan biaya bahan.

    maca deui
    pilih_img
    pilih_img2
    UL kabel

    Awas pikeun instalasi sareng nganggo ...

    Gabungan waterproof kabel tiasa diterapkeun ka lingkungan kalayan cai pikeun nyayogikeun gabungan konektor anu aman sareng dipercaya, anu paling penting nyaéta pikeun ngahontal pangaruh waterproof, ...
    • How to choose high temperature resistant cables?

      How to choose high temperature r...

      The long-term allowable cable current rate refers to the current value when the current in the cable passes through, and the temperature of the cable conductor reaches the long-term allowable opera...
    • The Relationship between teflon wire quality and sheath thickness

      The Relationship between teflon ...

      Electric wire is a common product in today’s society. Its main function is to carry power supply and provide power to every field that needs to use electricity. It can be said that it is an i...