Sugeng Rawuh ing Dongguan Wenchang Electronic Co, Ltd Webs resmi
  • UL Hook-up Kabel

  • Kabel Jaket UL

  • UL Flat kabel

  • UL Spiral Kabel

  • Kabel VDE

  • Kabel Automobile

  • Daya Kabel

  • Kabel Komunikasi

  • CCC Cable

  • PSE Cable

  • DRAG Chain Cable

  • CAN Bus Cable

  • babagan01
    udakara02
    udakara03
    babagan01
    udakara02
    udakara03

    Dongguan Wenchang Electronic Co, Ltd

    Dongguan Wenchang Electronic Co, Ltd didegaké ing taun 1997, mapan ing Kutha Humen, Kota Dongguan, Propinsi Guangdong, China. Kanthi upaya gedhe saka tim kita, perusahaan kita wis lulus sertifikasi kaya UL Amerika, CSA Kanada, VDE, CCC lan PSE.

    Ing babagan sistem manajemen, perusahaan kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO9001-2015, sertifikasi sistem manajemen bahan kimia IECQ-QC080000, IATF16949 sertifikasi sistem otomotif.

    maca liyane

    Dongguan Wenchang Electronic Co, Ltd

    Kita nggunakake Oksigen Free Copper (OFC) lan ngolah dirijen diri tembaga, 99,99% dirijen tembaga elektrolitik murni kanggo entuk kualitas sing optimal.

    Kita duwe mesin kompor PVC lan TPU, ngasilake bahan insulasi dhewe, nyuda biaya bahan.

    Swara 23 taun kanggo manufaktur kabel, luwih saka 600 gaya UL sing disetujoni UL. We ahli ing Produksi kabel UL wiwit taun 1997.

    Kita duwe mesin kompor PVC lan TPU, ngasilake bahan insulasi dhewe, nyuda biaya bahan.

    maca liyane
    pilih_img
    pilih_img2
    UL kabel

    Pancegahan kanggo nginstal lan nggunakake ...

    Gabungan anti banyu kabel bisa ditrapake ing lingkungan kanthi banyu kanggo nyedhiyakake gabungan konektor sing aman lan dipercaya, sing paling penting yaiku nggayuh efek anti banyu, mula ...
    • How to choose high temperature resistant cables?

      How to choose high temperature r...

      The long-term allowable cable current rate refers to the current value when the current in the cable passes through, and the temperature of the cable conductor reaches the long-term allowable opera...
    • The Relationship between teflon wire quality and sheath thickness

      The Relationship between teflon ...

      Electric wire is a common product in today’s society. Its main function is to carry power supply and provide power to every field that needs to use electricity. It can be said that it is an i...